C185 dash and VIM

Advanced Central Logging System including Versatile Input Modules

C185 dash and VIM

Postby WIDEMR on Wed Jan 15, 2014 5:21 pm

Hi,

To connect a VIM to the C185 dash, does it have to have the I/0 upgrade?
WIDEMR
 
Posts: 10
Joined: Fri Jul 27, 2012 5:58 pm
Location: Melbourne

Re: C185 dash and VIM

Postby David Ferguson on Thu Jan 16, 2014 2:31 am

I don't believe so. With previous dash/loggers, you did not need to have extra I/O enabled in order to use expansion modules such as VIMs.
David Ferguson
Pro User
 
Posts: 1012
Joined: Fri Nov 07, 2008 1:45 am
Location: Paso Robles, California


Return to ACL and VIM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest