SLM via ADL

Discussion and support for MoTeC's Shift Light Module

SLM via ADL

Postby szekeris on Fri Oct 08, 2010 7:42 pm

Dear Sire,

I hawe a ADL old version. I use a SLM for shift light. It is working well. How to setup the bright without
use a new software.
I want to use a switch for dimming the light.

Best Regards

Istvan
szekeris
 
Posts: 4
Joined: Thu Feb 12, 2009 3:24 am

Re: SLM via ADL

Postby DarrenR on Mon Oct 25, 2010 12:56 pm

Hello Istvan,

So you have the SLM operating from a manually set up CAN transmit template in the ADL - Version 3.2 software?

It is difficult to dim the SLM using the ADL, but it is possible. It involves calculating the value for each light and adding a value based on the brightness switch using the channel maths.
It can be complex depending on your configuration. 3D tables can also be used if not used for other functions.
Darren Reynolds
MoTeC Research Centre - Melbourne, Australia.
DarrenR
MoTeC
 
Posts: 176
Joined: Thu May 01, 2008 1:15 pm
Location: Melbourne, Australia


Return to SLM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest