Forum messaging down or disabled?

Support for all parts of the MoTeC Website and the MoTeC Forum

Forum messaging down or disabled?

Postby Scott@FP on Wed Jan 26, 2011 4:05 am

When trying to private message another member here you get a 'page not found' error.


OK here's what's going on- messaging works fine if you use the 'send reply' button on the top left, but if you use the 'quote and reply' function, save, preview, and submit result in a Page Not Found error.
Scott@FP
 
Posts: 421
Joined: Thu Jul 10, 2008 6:57 pm

Re: Forum messaging down or disabled?

Postby OmarK on Tue Feb 01, 2011 6:59 am

Hi Scott,

It looks to be working fine for us, is it still a problem for you? is it only on the 1 PC you are using or on a few of them? Thanks.
OmarK
 
Posts: 214
Joined: Mon Nov 10, 2008 3:39 pm

Re: Forum messaging down or disabled?

Postby Scott@FP on Wed Feb 02, 2011 2:04 am

Only 1 PC so far, just tried it again with same error.


OmarK wrote:Hi Scott,

It looks to be working fine for us, is it still a problem for you? is it only on the 1 PC you are using or on a few of them? Thanks.
Scott@FP
 
Posts: 421
Joined: Thu Jul 10, 2008 6:57 pm

Re: Forum messaging down or disabled?

Postby Mazi on Wed Feb 02, 2011 1:44 pm

And Scott is not alone.
User avatar
Mazi
 
Posts: 145
Joined: Thu Jul 24, 2008 7:45 pm

Re: Forum messaging down or disabled?

Postby levinracer on Fri Aug 03, 2012 2:03 pm

why do my private messages just sit in the outbox and not send?

brad
levinracer
 
Posts: 15
Joined: Sun Dec 28, 2008 6:23 pm


Return to MoTeC Forum and Website Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest