VCS Gauges

Video Capture System

VCS Gauges

Postby gring on Wed Jul 07, 2010 1:29 am

Is there a way to change the Gauge labels? I need to change from KPH to MPH on the speed. I've done the dash side on the template to caclulate speed in MPH, but now need the label correct. Any ideas?
gring
 
Posts: 11
Joined: Thu Aug 14, 2008 12:57 am

Re: VCS Gauges

Postby gring on Tue Jul 13, 2010 6:07 am

Is anyone from MoTeC AU looking at these forms?
gring
 
Posts: 11
Joined: Thu Aug 14, 2008 12:57 am

Re: VCS Gauges

Postby JamieA on Tue Jul 13, 2010 8:13 pm

Yep, Sorry been away on holidays... anyhow..

The gauge sets are created for us, and can be changed by sending new gauge sets to the VCS.

At the moment, we have only small, medium and large of the ones that you can see.

We have already been asked for the older type of units as a gauge type, and this is currently in progress. It should be available very shortly. Email to me and Ill send you a pre release version of these new gauges.

-Jamie
JamieA
 
Posts: 454
Joined: Wed Apr 30, 2008 2:16 pm
Location: Melbourne, Australia


Return to VCS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron