Cannot connect to Motec servers

Support forum for users of the M1 Tune

Cannot connect to Motec servers

Postby Tormey on Tue Nov 24, 2020 3:51 am

Hello ALL!

I am trying to change a few things on my Can Am and M1 tune will not open the package. It tells me a required system file is missing or corrupt and that I can download it from motec. The second it tries to connect to motec servers it stops and says I have no internet. This is on 2 different computers on entirely different internet connections. Any ideas? It seems it just cannot reach the Motec servers as it wont let me download calibrations as well.

Same issue in M1 Build as well. Brand new installs, newest versions.

Thank you!
Tormey
 
Posts: 1
Joined: Tue May 19, 2020 2:23 pm

Re: Cannot connect to Motec servers

Postby SDean on Tue Nov 24, 2020 7:36 am

Hi,

We migrated our servers yesterday to a new host, so there may be some delays in the DNS updating to show this. If this issue is still ongoing please let us know.
Stephen Dean
MoTeC Research Centre Melbourne, Australia
User avatar
SDean
Site Admin
 
Posts: 1165
Joined: Tue Dec 02, 2014 9:29 am
Location: Melbourne


Return to M1 Tune

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests