D153 / MDD

D153, D175, C125, C127, C185 and C187 forum

D153 / MDD

Postby greenamex2 on Fri Aug 14, 2020 9:19 pm

Hi

Probably a dumb question but if I have both a D153 AND a MDD, do the have to be on separate CAN buses?

My guess is yes, but thought I would check with the grown ups first.

Thanks
Motec CDL3+M130+LTCD+MDD+PDM15
Nissan VQ30DE fitted to an AM Sportscars EX2 with a Hewland HP 2000
greenamex2
 
Posts: 272
Joined: Fri Sep 12, 2014 6:06 am
Location: England

Re: D153 / MDD

Postby Sean on Sun Aug 16, 2020 11:11 pm

Seems wise, the MDD and D series default can addresses are in the same range it seems. The MoTeC can address document says that the MDD address range can be changed by changing links on the pcb, but I don't know how that's done.
Sean
 
Posts: 194
Joined: Sun Dec 21, 2008 11:35 am
Location: Adelaide or Auckland

Re: D153 / MDD

Postby greenamex2 on Mon Aug 17, 2020 6:00 pm

Thanks Sean. I have a spare CAN port on the CDL3, just need to move the GPS...sounds the easier option!
Motec CDL3+M130+LTCD+MDD+PDM15
Nissan VQ30DE fitted to an AM Sportscars EX2 with a Hewland HP 2000
greenamex2
 
Posts: 272
Joined: Fri Sep 12, 2014 6:06 am
Location: England

Re: D153 / MDD

Postby adrian on Wed Aug 19, 2020 2:01 pm

For the D153 you can turn off the default messaging or change the address to whatever you want. In Display Creator, go to the settings tab and under 'Hardware Configurations' select either 'Off' or 'User Assign"
adrian
MoTeC
 
Posts: 636
Joined: Mon Apr 13, 2015 4:16 pm

Re: D153 / MDD

Postby greenamex2 on Wed Aug 19, 2020 5:05 pm

Cheers Adrian, another option.

Really must knock up a template and make sure it fits in the planned location, tonight's job.
Motec CDL3+M130+LTCD+MDD+PDM15
Nissan VQ30DE fitted to an AM Sportscars EX2 with a Hewland HP 2000
greenamex2
 
Posts: 272
Joined: Fri Sep 12, 2014 6:06 am
Location: England


Return to Colour displays

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests